Voertuigbelettering

Heb je een bedrijfsauto, -bus of -vrachtwagen? Dan kun je elke dag je bedrijf laten zien aan de buitenwereld. Je wagenpark is namelijk het rijdende visitekaartje van je bedrijf. Met een opvallende voertuigbelettering zien jouw potentiële klanten je al van ver aankomen!

 

We voorzien je wagenpark graag van je logo, slogan of bedrijfsnaam. Nog meer opvallen? We pakken het voertuig gedeeltelijk of volledig in aan de hand van je huisstijl. Voordat we de belettering daadwerkelijk uitvoeren ontvang je een duidelijke voertuigimpressie zodat je al een goed beeld krijgt van het eindresultaat, wel zo fijn toch?

Zo plakken we door

1. We gaan graag vrijblijvend om tafel om alle wensen in kaart te brengen. Wil je het bedrijfslogo subtiel op de auto of pakken we het voertuig helemaal in aan de hand van jouw huisstijl? Verder spreken we het hele proces door zodat je goed weet wat je van ons kan verwachten.

 

2. Zodra we alle wensen op een rijtje hebben, stellen we een projectplan op. Hierin staat alle informatie beschreven en met een voertuigimpressie geven we je een zo goed mogelijk beeld van de aan te brengen belettering. Nog niet helemaal tevreden? Dan gaan wij gewoon nog een keer terug naar de tekentafel! Ook laten we je met een offerte zien hoe het financiële plaatje eruitziet.

 

3. Enthousiast over het ontwerp? Dan kunnen we écht gaan doorp(l)akken! We plannen de montage en oplevering in, starten de productie op en sluiten alle overige randzaken kort.

 

4. Het moment is daar…! Alle ideeën worden werkelijkheid tijdens de belettering van het voertuig. Als alles klaar is, leveren we het project op. Hierbij zijn we ook erg benieuwd hoe het project door jou is ervaren.

Hoe we jouw voertuig omtoveren tot rijdend visitekaartje?

Check dit project eens