Aanrechtblad laten
wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Geef je aanrechtblad een opfrisser

Het aanrechtblad: het hart van de keuken. Van het bereiden van je ontbijt bij het starten van de dag tot het samenstellen van een lekker diner. Het is dan ook essentieel dat dit oppervlak er tiptop uitziet. Maar wat als de kleuren of stijlen verouderd zijn of niet meer bij je passen? De oplossing: wrappen. 

Maar welke soorten folie kun je gebruiken om je aanrechtblad te wrappen? De keuzemogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd! Van talrijke houtsoorten tot diverse marmertinten, van betonlooks tot zelfs folies met een leereffect, alles is mogelijk. En het mooie is: al deze varianten zijn krasbestendig. Dat betekent dat je tijdens het bereiden en snijden van je groenten niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen.

Bovendien zijn de verschillende folies voorzien van texturen die je zowel kunt zien als voelen, wat maakt dat ze niet van echt te onderscheiden zijn!

in 3 stappen een gloednieuw aanrechtblad

Prijsindicatie

Klaar om je keuken te transformeren met een nieuw aanrechtblad? Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je huidige keukeninrichting duidelijk te zien is. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij een eerste kostenraming voor je opstellen. Zo krijg je direct een helder beeld van de verwachte investering!

Ook krijg je de mogelijkheid om samples in de webshop te kiezen die we kosteloos (max. 3 stuks) opsturen. 

Definitieve offerte

Als de prijsindicatie bevalt dan verzoeken we je om de benodigde maatvoeringen aan te leveren. In overleg stemmen we ook af welke folie we gaan gebruiken.

Aan de hand van deze informatie ontvang je een definitieve offerte.

Laten we je aanrechtblad plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw keukenblad compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit 200+ kwaliteit aanrechtblad wraps

Geloof jij ook dat jouw aanrechtblad klaar is voor een make-over, maar twijfel je nog over de perfecte foliekeuze? Of ben je benieuwd naar de verschillende opties voordat je het adviesgesprek ingaat? Maak je geen zorgen!

Vraag eenvoudigweg samples aan van de folies uit ons assortiment die jou het meest aanspreken.

Gaan we samen jouw aanrechtblad vernieuwen? Dan verrekenen we de kosten van de samples met de uiteindelijke factuur. We ontvangen de samples natuurlijk graag terug, zodat we deze opnieuw kunnen inzetten voor de volgende make-over. Dat is pas echt duurzaam, vind je niet?

Wat kost een aanrechtblad wrappen?​

Bij ons staat maatwerk centraal. Dit houdt in dat er geen standaardprijzen zijn; we stemmen onze prijzen nauwkeurig af op jouw specifieke wensen. Dat is wel zo eerlijk.

Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je huidige aanrechtblad duidelijk te zien is. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij een eerste kostenraming voor je opstellen. Zo krijg je direct een helder beeld van de verwachte investering!

Wil je op deze prijsindicatie in gaan? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek in.

Wij wrappen je keukenblad in 5 stappen

Stap 1 – Voorwerk

We beginnen met het demonteren van de kraan en de kookplaat. Let op: de spoelbak blijft op zijn plaats. Indien nodig wordt de oude kit tussen het werkblad en de muur verwijderd. Vervolgens wordt de oude toplaag van het werkblad grondig gereinigd met een doek en cleaner. Eventuele oneffenheden worden verwijderd om een glad oppervlak te garanderen.

Stap 2 – Positioneren en aanbrengen van de folie

We positioneren de keukenbladfolie nauwkeurig en brengen deze aan. Dit gebeurt door de applicatiefolie aan de onderzijde geleidelijk weg te halen, terwijl de folie met een rakel wordt aangebracht. Een rakel is een speciaal gereedschap voor wrappen. 

Stap 3 – Omvouwen van de randen van het werkblad

Wanneer de folie correct is gepositioneerd en aangebracht, worden de randen van het werkblad omgevouwen met behulp van een föhn. Door de folie te verwarmen met de föhn wordt deze zacht en flexibel, waardoor deze gemakkelijk in de gewenste vorm kan worden aangebracht.

Stap 4 – Insnijden van de spoelbak

Nadat de randen zijn afgewerkt, kunnen we beginnen met het uitsnijden van de spoelbak. De folie wordt op de plaats van de spoelbak verwarmd met de föhn en voorzichtig om de randen van de spoelbak gevouwen. Vervolgens wordt met een scherp, nieuw snijmes de folie rond de spoelbak uitgesneden voor een nauwkeurige afwerking.

Stap 5 – Afwerking

Als de keukenbladfolie volledig is aangebracht, wordt het werkblad opnieuw afgekit. De kraan en de kookplaat worden teruggeplaatst, waarmee het proces wordt afgerond. Het resultaat is een strak en professioneel gewrapt keukenblad dat er als nieuw uitziet.

Veelgestelde vragen

Alles is mogelijk, maar we raden zelf wrappen sterk af, tenzij je ervaring hebt met het specifiek wrappen van aanrechtbladen en weet wat je doet. Zelf aan de slag gaan kan gemakkelijk leiden tot foutjes, zoals lucht onder de wrapfolie of afbladderende randen bij je aanrechtblad. Door de expertise van de Doorplakkers in te schakelen, ben je verzekerd van een vakkundig aangebracht en duurzaam resultaat voor je aanrechtblad.

 

Dat hangt natuurlijk ook af van hoe je er zelf mee omgaat, maar over het algemeen gaat het zeker 10 jaar mee.

Ja, we kunnen in principe elk aanrechtblad wrappen. Afhankelijk van de specifieke kenmerken van jouw aanrechtblad, kan het zijn dat de keuze uit verschillende folies iets beperkter is, maar in principe is het wrappen van elk aanrechtblad mogelijk.

Door de hoge kwaliteit van onze folies kun je gewoon je normale schoonmaakroutine blijven volgen. Maar vermijd hierbij wel agressieve middelen zoals bleek en schuurmiddel.

Dat is afhankelijk van de beschadiging. Kleine beschadigingen kunnen we bijwerken maar grote (water)schade is niet altijd te herstellen. Stuur bij je aanvraag duidelijke foto’s mee van de schade, we kijken graag met je mee.

Ja, de keukenbladfolie is bestand tegen dagelijkse keukenactiviteiten. Het is speciaal ontworpen om de veelvoorkomende belasting van koken, schoonmaken en normaal gebruik in de keuken te weerstaan. De folie blijft stevig op zijn plaats en behoudt zijn mooie uitstraling, zelfs bij regelmatig en intensief gebruik.

 

 

Ruim 200 tevreden klanten

Pia JansenPia Jansen
11:37 30 Jun 24
Als ik de reviews lees denk ik , die zouden van mij kunnen zijn want ik heb dezelfde ervaring. Kortom ,perfect ,prachtig , klantvriendelijk en geweldige communicatie! Superblij met mijn nieuwe keuken!!! Bedankt Youri en jouw doorplakkers!!!
Lilian DuimLilian Duim
11:01 13 Jun 24
Onze salontafel en kasten in de huiskamer waren toe aan vernieuwing. Via internet kwamen we terecht bij de Doorplakkers.Youri kwam voor een adviesgesprek bij ons thuis. Hij nam uitgebreid de tijd en hielp ons met onze keuze van het folie. Hierna ontvingen wij al heel snel een duidelijke offerte.Het plakken werd keurig gedaan, met veel oog voor detail. Nu, een week of zes later, zit alles nog keurig netjes. We zijn er heel blij mee.
Tineke Van Der MarkTineke Van Der Mark
18:57 06 Jun 24
Youri en Brent hebben ons keukenwerkblad geweldig opgeknapt in korte tijd. Wij zijn uiterst tevreden. Super bedankt.
Valérie LijsterValérie Lijster
19:16 06 May 24
Geweldig tevreden over de klantvriendelijkheid en het resultaat! Yourie een enthousiaste jonge ondernemer die service in een hoog vaandel heeft staan! Door een ietwat complexe keuken liep het iets uit en kwamen ze binnen 2 werkdagen in de avonduren om het in orde te maken. Betrouwbaar bedrijf en zou het iedereen aanraden!
Vera van VeenVera van Veen
16:26 03 May 24
Geweldig bedrijfAlles netjes gespoten en gewrapt keurig afgewerkt en Alles volgens afspraak zeker aan te raden
Anita ErmersAnita Ermers
12:08 22 Mar 24
Onze styliste Semper Domi Interiors kwam met het idee om onze keuken te wrappen. De kleur combinatie goud-donkerbruin zwart was wel spannend. Maar na een gesprek met Youri van de doorplakkers waren we om. Na een dag noeste arbeid van de heren was onze keuken af. Het resultaat: PrachtigDoorplakkers bedankt!
Anieke PouwelsAnieke Pouwels
17:55 27 Nov 23
Youri en zijn team zijn oprecht Doorp(l)akkers!!! Een hele dag keihard werken en dan is je keuken echt als nieuw. Wat een fantastische metamorfose!De afzuigkap laten wrappen is ook een dikke tip!Ik ben er ontzettend blij mee en durf Doorp(l)akkers zonder twijfel aan iedereen aan te bevelen.Naast prachtig en zorgvuldig werk, neemt Youri echt de tijd voor je. Hij denkt met je mee, is geduldig en de communicatie verloopt echt goed en fijn.Toen het klaar was liepen ze alles nog een keer na. De doorplakkers zullen de opdracht niet afronden als ze er zelf niet helemaal tevreden mee zijn.Kwaliteit dus!!Jongens bedankt, jullie kunnen terecht trots zijn op wat jullie neerzetten!
ton van den dungenton van den dungen
23:26 31 Oct 23
We hebben er even over gedacht om onze keuken te laten wrappen, maar wisten eigenlijk niet of dat een optie was?Tot dat we bij Youri van de Doorplakkers terecht kwamen.Hij is echt verschillende keren bij ons geweest om te kijken of dat het een optie was en een prijs te maken.uiteindelijk toch gevonden wat we mooi vonden, en de opdracht gegeven.Ze zijn op die dag met drie personen de hele dag bezig geweest om er iets moois van te maken, wat uiteindelijk erg goed gelukt is.Wij zijn erg tevreden over het resultaat en het vakmanschap van de heren.Nog even terug gekomen om een paar kit randjes te zetten, echt top!Dus om kort te gaan, vakmensen die hun vak verstaan en een super service!!THX Youri en medewerkers
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
Pia JansenPia Jansen
11:37 30 Jun 24
Als ik de reviews lees denk ik , die zouden van mij kunnen zijn want ik heb dezelfde ervaring. Kortom ,perfect ,prachtig , klantvriendelijk en geweldige communicatie! Superblij met mijn nieuwe keuken!!! Bedankt Youri en jouw doorplakkers!!!
Lilian DuimLilian Duim
11:01 13 Jun 24
Onze salontafel en kasten in de huiskamer waren toe aan vernieuwing. Via internet kwamen we terecht bij de Doorplakkers.Youri kwam voor een adviesgesprek bij ons thuis. Hij nam uitgebreid de tijd en hielp ons met onze keuze van het folie. Hierna ontvingen wij al heel snel een duidelijke offerte.Het plakken werd keurig gedaan, met veel oog voor detail. Nu, een week of zes later, zit alles nog keurig netjes. We zijn er heel blij mee.
Tineke Van Der MarkTineke Van Der Mark
18:57 06 Jun 24
Youri en Brent hebben ons keukenwerkblad geweldig opgeknapt in korte tijd. Wij zijn uiterst tevreden. Super bedankt.
Valérie LijsterValérie Lijster
19:16 06 May 24
Geweldig tevreden over de klantvriendelijkheid en het resultaat! Yourie een enthousiaste jonge ondernemer die service in een hoog vaandel heeft staan! Door een ietwat complexe keuken liep het iets uit en kwamen ze binnen 2 werkdagen in de avonduren om het in orde te maken. Betrouwbaar bedrijf en zou het iedereen aanraden!
Vera van VeenVera van Veen
16:26 03 May 24
Geweldig bedrijfAlles netjes gespoten en gewrapt keurig afgewerkt en Alles volgens afspraak zeker aan te raden
Anita ErmersAnita Ermers
12:08 22 Mar 24
Onze styliste Semper Domi Interiors kwam met het idee om onze keuken te wrappen. De kleur combinatie goud-donkerbruin zwart was wel spannend. Maar na een gesprek met Youri van de doorplakkers waren we om. Na een dag noeste arbeid van de heren was onze keuken af. Het resultaat: PrachtigDoorplakkers bedankt!
Anieke PouwelsAnieke Pouwels
17:55 27 Nov 23
Youri en zijn team zijn oprecht Doorp(l)akkers!!! Een hele dag keihard werken en dan is je keuken echt als nieuw. Wat een fantastische metamorfose!De afzuigkap laten wrappen is ook een dikke tip!Ik ben er ontzettend blij mee en durf Doorp(l)akkers zonder twijfel aan iedereen aan te bevelen.Naast prachtig en zorgvuldig werk, neemt Youri echt de tijd voor je. Hij denkt met je mee, is geduldig en de communicatie verloopt echt goed en fijn.Toen het klaar was liepen ze alles nog een keer na. De doorplakkers zullen de opdracht niet afronden als ze er zelf niet helemaal tevreden mee zijn.Kwaliteit dus!!Jongens bedankt, jullie kunnen terecht trots zijn op wat jullie neerzetten!
ton van den dungenton van den dungen
23:26 31 Oct 23
We hebben er even over gedacht om onze keuken te laten wrappen, maar wisten eigenlijk niet of dat een optie was?Tot dat we bij Youri van de Doorplakkers terecht kwamen.Hij is echt verschillende keren bij ons geweest om te kijken of dat het een optie was en een prijs te maken.uiteindelijk toch gevonden wat we mooi vonden, en de opdracht gegeven.Ze zijn op die dag met drie personen de hele dag bezig geweest om er iets moois van te maken, wat uiteindelijk erg goed gelukt is.Wij zijn erg tevreden over het resultaat en het vakmanschap van de heren.Nog even terug gekomen om een paar kit randjes te zetten, echt top!Dus om kort te gaan, vakmensen die hun vak verstaan en een super service!!THX Youri en medewerkers
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?