Aanrechtblad laten
wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

Geef je aanrechtblad een opfrisser

Het aanrechtblad: het hart van de keuken. Van het bereiden van je ontbijt bij het starten van de dag tot het samenstellen van een lekker diner. Het is dan ook essentieel dat dit oppervlak er tiptop uitziet. Maar wat als de kleuren of stijlen verouderd zijn of niet meer bij je passen? De oplossing: wrappen. 

Maar welke soorten folie kun je gebruiken om je aanrechtblad te wrappen? De keuzemogelijkheden zijn werkelijk onbegrensd! Van talrijke houtsoorten tot diverse marmertinten, van betonlooks tot zelfs folies met een leereffect, alles is mogelijk. En het mooie is: al deze varianten zijn krasbestendig. Dat betekent dat je tijdens het bereiden en snijden van je groenten niet bang hoeft te zijn voor beschadigingen.

Bovendien zijn de verschillende folies voorzien van texturen die je zowel kunt zien als voelen, wat maakt dat ze niet van echt te onderscheiden zijn!

in 3 stappen een gloednieuw aanrechtblad

Prijsindicatie

Klaar om je keuken te transformeren met een nieuw aanrechtblad? Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je huidige keukeninrichting duidelijk te zien is. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij een eerste kostenraming voor je opstellen. Zo krijg je direct een helder beeld van de verwachte investering!

Ook krijg je de mogelijkheid om samples in de webshop te kiezen die we kosteloos (max. 3 stuks) opsturen. 

Definitieve offerte

Als de prijsindicatie bevalt dan verzoeken we je om de benodigde maatvoeringen aan te leveren. In overleg stemmen we ook af welke folie we gaan gebruiken.

Aan de hand van deze informatie ontvang je een definitieve offerte.

Laten we je aanrechtblad plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw keukenblad compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit 200+ kwaliteit aanrechtblad wraps

Geloof jij ook dat jouw aanrechtblad klaar is voor een make-over, maar twijfel je nog over de perfecte foliekeuze? Of ben je benieuwd naar de verschillende opties voordat je het adviesgesprek ingaat? Maak je geen zorgen!

Vraag eenvoudigweg samples aan van de folies uit ons assortiment die jou het meest aanspreken.

Gaan we samen jouw aanrechtblad vernieuwen? Dan verrekenen we de kosten van de samples met de uiteindelijke factuur. We ontvangen de samples natuurlijk graag terug, zodat we deze opnieuw kunnen inzetten voor de volgende make-over. Dat is pas echt duurzaam, vind je niet?

Wat kost een aanrechtblad wrappen?​

Bij ons staat maatwerk centraal. Dit houdt in dat er geen standaardprijzen zijn; we stemmen onze prijzen nauwkeurig af op jouw specifieke wensen. Dat is wel zo eerlijk.

Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je huidige aanrechtblad duidelijk te zien is. Aan de hand van deze foto’s kunnen wij een eerste kostenraming voor je opstellen. Zo krijg je direct een helder beeld van de verwachte investering!

Wil je op deze prijsindicatie in gaan? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek in.

Veelgestelde vragen

Alles is mogelijk, maar we raden zelf wrappen sterk af, tenzij je ervaring hebt met het specifiek wrappen van aanrechtbladen en weet wat je doet. Zelf aan de slag gaan kan gemakkelijk leiden tot foutjes, zoals lucht onder de wrapfolie of afbladderende randen bij je aanrechtblad. Door de expertise van de Doorplakkers in te schakelen, ben je verzekerd van een vakkundig aangebracht en duurzaam resultaat voor je aanrechtblad.

 

Dat hangt natuurlijk ook af van hoe je er zelf mee omgaat, maar over het algemeen gaat het zeker 10 jaar mee.

Ja, we kunnen in principe elk aanrechtblad wrappen. Afhankelijk van de specifieke kenmerken van jouw aanrechtblad, kan het zijn dat de keuze uit verschillende folies iets beperkter is, maar in principe is het wrappen van elk aanrechtblad mogelijk.

Door de hoge kwaliteit van onze folies kun je gewoon je normale schoonmaakroutine blijven volgen. Maar vermijd hierbij wel agressieve middelen zoals bleek en schuurmiddel.

Dat is afhankelijk van de beschadiging. Kleine beschadigingen kunnen we bijwerken maar grote (water)schade is niet altijd te herstellen. Stuur bij je aanvraag duidelijke foto’s mee van de schade, we kijken graag met je mee.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?