Je TV-meubel
laten wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

geef je TV-meubel een nieuwe look

Is je TV-meubel verouderd, maar qua werking nog dik in orde? Je bent er op uitgekeken, maar iets nieuws kopen voelt ook niet goed. En precies op dat moment komen wij in beeld.

Wrappen is het proces waarbij een zelfklevende folie zorgvuldig over je meubel wordt aangebracht. We gebruiken hiervoor premium plakfolie, dat beschikbaar is in diverse afwerkingen en patronen. Dit staat in contrast met schilderen of lakken, wat vaak permanent en tijdrovend is. Wrappen is flexibel, snel en biedt een duurzaam resultaat.

Esthetisch gezien laat wrappen je toe om je meubel af te stemmen op de laatste interieurtrends zonder permanente veranderingen. Functioneel biedt het een beschermende laag die gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien, in vergelijking met de aankoop van een nieuw meubel, is wrappen een kostenbesparende oplossing die je meubel kan transformeren met een minimale investering.

in 3 stappen een nieuw tv-meubel

Prijsindicatie

Ben je toe aan een vernieuwing van je tv-meubel? Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je meubel duidelijk zichtbaar zijn. Aan de hand daarvan geven we je een eerste prijsindicatie. Zo heb je direct een helder beeld van wat de financiële investering ongeveer zal zijn!

Ook krijg je de mogelijkheid om samples in de webshop te kiezen die we kosteloos (max. 3 stuks) opsturen. 

Definitieve offerte

Als de prijsindicatie bevalt dan verzoeken we je om de benodigde maatvoeringen aan te leveren. In overleg stemmen we ook af welke folie we gaan gebruiken.

Aan de hand van deze informatie ontvang je een definitieve offerte.

Laten we plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw tv-meubel compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

meer dan 200+ tv-meubel wraps

Ben jij ervan overtuigd dat jouw keuken een tweede leven verdient, maar weet je nog niet goed welke folie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. 

Geven wij jouw keuken een boost? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor de volgende keuken boost. Wel zo duurzaam, toch?

Een professional inschakelen of het zelf doen?

Als je ervoor kiest om je tv meubel door een professional te laten wrappen, weet je zeker dat het resultaat perfect is. Een professional weet precies welke folie het beste resultaat geeft op welk soort meubelstuk en heeft de juiste apparatuur om het werk netjes en strak af te werken.

We bespreken waar je op moet letten bij het kiezen van een professional en geven een indicatie van de kosten voor een professionele wrap.

Veelgestelde vragen

Wij leveren maatwerk. Dit betekent dat we geen algemene prijzen hebben, maar dat we de prijzen precies afstemmen op wat jij nodig hebt. Wel zo eerlijk. Wil je toch graag een prijsindicatie ontvangen? Ga dan naar bereken je prijs.

Alles kan, maar wij raden dit sterk af. Mits je ervaring hebt en weet wat je doet. Je maakt makkelijk foutjes als je het zelf doet waardoor er bijvoorbeeld lucht onder de wrapfolie komt of je afbladderende hoekjes krijgt. Als je de Doorplakkers inhuurt, weet je zeker dat het goed geplaatst wordt én lang meegaat.

Dat hangt natuurlijk ook af van hoe je er zelf mee omgaat, maar over het algemeen gaat het zeker 10 jaar mee.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?