Je badkamer meubel laten
wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

geef je badkamer een nieuwe look 

Je badkamermeubels zijn nog in uitstekende staat, maar qua look ben je toe aan iets nieuws. Blaas je meubels nieuw leven in met onze service voor het wrappen van badkamermeubels.

Vermijd de kosten voor compleet nieuwe meubels en voeg met wrappen een moderne flair toe aan je badkamer. Waarom zou je investeren in nieuwe meubels als de jouwe nog perfect functioneren? Met ‘badkamermeubels wrappen’ bieden wij je de mogelijkheid om jouw meubels een geheel nieuwe look te geven, precies zoals jij dat wilt.

Upgrade je badkamer naar jouw droomuitstraling, zonder een fortuin uit te geven. Doorplakkers is er voor iedereen.

in 3 stappen een gloednieuw badkamermeubel

Prijsindicatie

Ben je toe aan een vernieuwing van je badkamer? Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je badkamermeubels duidelijk zichtbaar zijn. Aan de hand daarvan geven we je een eerste prijsindicatie. Zo heb je direct een helder beeld van wat de financiële investering ongeveer zal zijn!

Ook krijg je de mogelijkheid om samples in de webshop te kiezen die we kosteloos (max. 3 stuks) opsturen. 

Definitieve offerte

Als de prijsindicatie bevalt dan verzoeken we je om de benodigde maatvoeringen aan te leveren. In overleg stemmen we ook af welke folie we gaan gebruiken.

Aan de hand van deze informatie ontvang je een definitieve offerte.

Laten we plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken voor je badkamermeubel, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw badkamer compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit meer dan 200+ badkamer meubel wraps

Geloof je dat jouw badkamermeubels klaar zijn voor een frisse nieuwe look, maar twijfel je nog over welke folie het beste past? Of wil je eerst verschillende folies uitproberen voordat je een beslissing maakt? Geen probleem!

Vraag gemakkelijk samples aan van de diverse folies uit ons aanbod die jou het meest aantrekken.

Gaan we aan de slag om jouw badkamermeubels een nieuwe uitstraling te geven? Dan verrekenen we de kosten van de samples met je uiteindelijke factuur. We vragen wel de samples terug te sturen, zodat we ze opnieuw kunnen gebruiken voor toekomstige projecten. Een duurzame keuze, vind je niet?

Wrappen van badkamermeubels

Een moderne look zonder de kosten van een volledige verbouwing.

Beeld je in: een vernieuwde badkamer zonder dat je al je meubels hoeft te vervangen. Dit is de kracht van het wrappen van badkamermeubels. In plaats van te investeren in compleet nieuwe stukken, kun je je huidige meubilair een update geven met een frisse en moderne uitstraling.

Waarom kiezen voor wrappen?

  1. Het is veel voordeliger dan nieuwe badkamermeubels aanschaffen, terwijl je toch geniet van dat ‘nieuwe’ gevoel.
  2. In tegenstelling tot een totale renovatie, kan het wrappen van meubels snel worden uitgevoerd, waardoor je badkamer in no-time een andere uitstraling heeft.
  3. Onze premium wrapmaterialen zijn bestand tegen vocht en gebruik, en zijn dus perfect voor gebruik in de badkamer.
Veelgestelde vragen

Wij bieden maatwerk voor badkamermeubels. Dat wil zeggen dat we geen standaardprijzen hanteren, maar onze prijzen nauwkeurig afstemmen op jouw specifieke wensen. Dit vinden wij wel zo eerlijk. Ben je benieuwd naar een prijsindicatie voor het wrappen van je badkamermeubels? Bezoek dan onze ‘Bereken je prijs’-pagina.

Dit is mogelijk, maar wij adviseren hiertegen, tenzij je ervaring hebt en precies weet hoe je te werk moet gaan. Zelf wrappen leidt snel tot fouten, zoals luchtbellen onder de wrapfolie of afbladderende randjes. Wanneer je kiest voor Doorplakkers, ben je verzekerd van een professionele plaatsing die bovendien langdurig mooi blijft.

Ja, (warm) water of stoom is niet van invloed op het materiaal. Hierdoor kunnen wij ook werkbladen wrappen zonder dat dit bijvoorbeeld problemen oplevert bij de wasbak.

Ja, in principe kunnen wij iedere meubel wrappen. Afhankelijk van jouw badkamer heb je misschien de keuze uit wat minder verschillende folies, maar wij kunnen in principe ieder badkamermeubel wrappen.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?