keukenkastjes
laten wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

kies voor een nieuwe look voor je keukenkastjes

Bij Doorplakkers is het wrappen van keukenkastjes in veel gevallen mogelijk, maar er zijn enkele belangrijke voorwaarden. Ten eerste is een gladde ondergrond essentieel. Dit betekent dat paneeldeurtjes prima te wrappen zijn, maar keukenkastjes met een uitgesproken houtstructuur helaas niet geschikt zijn. Kaderfronten kunnen we wel wrappen.

Daarnaast is het van belang dat de keukenkastjes vrij zijn van beschadigingen. Eventuele schade dient eerst vakkundig hersteld te worden om een egaal oppervlak te garanderen. Met deze basis kunnen we bijna elk onderdeel van je keuken transformeren. Ons assortiment biedt een breed scala aan designs, van houtlooks en matte folies tot aan hoogglans en metaallooks. Zo biedt Doorplakkers.nl voor ieder wat wils.

in 3 stappen een nieuwe look voor je keukenkastjes

Prijsindicatie & kennismaken

Ben jij klaar voor de boost van jouw keukenkastjes? Stuur ons één of meerdere foto’s waarop de keuken goed zichtbaar is. Op basis hiervan stellen we een eerste prijsindicatie op. Zo weet je gelijk wat je ongeveer van het financiële plaatje kunt verwachten!

Wil je op deze prijsindicatie in gaan? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek in.

Definitieve offerte

We begrijpen dat het wrappen van keukenkastjes voor jou wellicht nog vrij nieuw is. Daarom nemen we tijdens het adviesgesprek alle wensen en mogelijkheden helemaal door zodat je goed weet wat je van het product, onze werkwijze en het eindresultaat mag verwachten.

Verder bekijken we samen aan de hand van samples welke folie we gaan gebruiken. Als laatste meten we alle kastjes van je keuken in waarna je een definitieve offerte ontvangt.

Laten we keukenkastjes plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw keuken compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit 200+ wraps voor jouw keukenkastje

Ben jij ervan overtuigd dat jouw keukenkastjes een tweede leven verdienen, maar weet je nog niet goed welke folie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. Van wit tot zwart, of van groen tot geel, er is ruime keuze.

Geven wij jouw keuken een boost? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor de volgende keuken boost. Wel zo duurzaam, toch?

Keukenkastjes wrappen voor en na

 Voordat we aan de slag gaan, komen we veel keukens tegen waarbij de kastjes tekenen van slijtage vertonen, of waarbij de stijl verouderd is. Soms zijn de kastjes beschadigd of is de kleur niet meer van deze tijd. De keuken voelt niet meer als een plek waar je graag tijd doorbrengt.

Na het wrapproces zijn de keukenkastjes bijna onherkenbaar. Een verouderde keuken wordt getransformeerd in een ruimte die modern, fris en volledig naar wens van de klant is. Houtlook wraps geven een warme, natuurlijke uitstraling, terwijl hoogglans of metaallook een meer hedendaagse, strakke finish biedt. Beschadigingen zijn niet meer zichtbaar, en de keuken ziet er weer als nieuw uit.

Veelgestelde vragen

Wij leveren altijd maatwerk. Dit betekent dat we geen algemene prijzen hebben, maar dat we de prijzen precies afstemmen op wat jij nodig hebt. Wel zo eerlijk. Wil je toch graag een prijsindicatie voor je keukenkastjes ontvangen? Ga dan naar bereken je prijs.

Wij raden dit sterk af. Mits je ervaring hebt en weet wat je doet. Je maakt makkelijk foutjes als je het zelf doet waardoor er bijvoorbeeld lucht onder de wrapfolie komt of je afbladderende hoekjes krijgt. Als je de Doorplakkers inhuurt, weet je zeker dat het goed geplaatst wordt én lang meegaat.

Dat hangt af van hoe je er zelf mee omgaat, maar over het algemeen gaat het zeker 10 jaar mee.

Ja, in principe kunnen wij iedere keuken wrappen. Afhankelijk van jouw keuken heb je misschien de keuze uit wat minder verschillende folies, maar wij kunnen in principe iedere keuken wrappen.

De kwaliteit van de folies is erg hoog, daardoor kan je een normale schoonmaakroutine toepassen voor je gewrapte keukenkastjes. Maar vermijd hierbij wel agressieve middelen zoals bleek en schuurmiddel.

Wij wrappen vlakke fronten. Daarnaast is het in veel gevallen ook mogelijk om kaderfronten te wrappen. Twijfel je over wat voor front jij hebt? Stuur gerust een foto door, dan kijken we graag voor je wat er mogelijk is!

Ja, we hebben een ruim assortiment aan keukenbeslag beschikbaar.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?