Bureaublad laten
wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

geef je bureaublad een nieuwe look

Bij het wrappen van een bureaublad gebruiken we hoogwaardige plakfolie dat we zorgvuldig op het oppervlak aanbrengen. Dit materiaal is verkrijgbaar in diverse designs, van houtlook tot marmer en levendige kleuren, waardoor je bureau volledig transformeert. Het proces vereist precisie en vakmanschap, waarbij de folie naadloos wordt aangebracht om luchtbellen en rimpels te voorkomen.

Voordelen van bureaublad wrappen

Een gewrapt bureau is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, het is ook een kostenbesparende oplossing. Het is veel goedkoper dan een nieuw bureau kopen en je kunt bestaande meubels aanpassen zonder de hoge kosten van vervanging. Daarnaast is wrapping een snelle en schone oplossing die je werkplek een persoonlijke touch geeft.

Hoewel zelf wrappen een optie is, kan het inschakelen van een professional zorgen voor een foutloos resultaat. Wij bij Doorplakkers bieden een volledige installatieservice waarbij onze experts zorgen voor een perfecte afwerking zonder zorgen.

in 3 stappen een gloednieuw bureaublad

Prijsindicatie

Ben je toe aan een vernieuwing van je (inbouw)kast? Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je meubel duidelijk zichtbaar is. Aan de hand daarvan geven we je een eerste prijsindicatie. Zo heb je direct een helder beeld van wat de financiële investering ongeveer zal zijn!

Ook krijg je de mogelijkheid om samples in de webshop te kiezen die we kosteloos (max. 3 stuks) opsturen. 

Definitieve offerte

Als de prijsindicatie bevalt dan verzoeken we je om de benodigde maatvoeringen aan te leveren. In overleg stemmen we ook af welke folie we gaan gebruiken.

Aan de hand van deze informatie ontvang je een definitieve offerte.

Laten we plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw bureaublad compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit 200+ wraps voor jouw bureaublad

Ben jij ervan overtuigd dat jouw bureaublad een tweede leven verdient, maar weet je nog niet goed welke folie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. 

Geven wij jouw bureau een boost? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor de volgende keuken boost. Wel zo duurzaam, toch?

Hoe kies je het juiste materiaal en ontwerp?

Plakfolies voor bureaus komen in verschillende afwerkingen: mat, glanzend en met texturen die tastbare ervaringen bieden. Elk type materiaal heeft zijn eigen patroon en reliëf. Doorplakkers gebruikt alleen de meest hoogwaardige kwaliteit bureaublad wraps. 

Een gewrapt bureaublad is eenvoudig te onderhouden. Regelmatig afnemen met een zachte, vochtige doek volstaat om je bureau er als nieuw uit te laten zien. Wij adviseren specifieke schoonmaakproducten die veilig zijn voor vinyl om de levensduur te verlengen.

Veelgestelde vragen

Wij leveren maatwerk. Dit betekent dat we geen algemene prijzen hebben, maar dat we de prijzen precies afstemmen op wat jij nodig hebt. Wel zo eerlijk. Wil je toch graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw bureaublad? Ga dan naar bereken je prijs.

Alles kan, maar wij raden dit sterk af. Mits je ervaring hebt en weet wat je doet. Je maakt makkelijk foutjes als je het zelf doet waardoor er bijvoorbeeld lucht onder de wrapfolie komt of je afbladderende hoekjes krijgt. Als je de Doorplakkers inhuurt, weet je zeker dat het goed geplaatst wordt én lang meegaat.

Dat hangt natuurlijk ook af van hoe je er zelf mee omgaat, maar over het algemeen gaat het zeker 10 jaar mee.

Ja, bijna elk type bureaublad kan gewrapt worden. Of je nu een houten, metalen of kunststof bureaublad hebt, vinylfolie kan over de meeste oppervlakken worden aangebracht. In overleg kunnen we  afstemmen of jouw bureaublad geschikt is.

Ja, een van de grote voordelen van bureaublad wrappen is dat de folie verwijderbaar is. Als je een nieuwe look wilt, kun je de oude folie voorzichtig verwijderen en het bureau opnieuw wrappen.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?