Wij zijn Doorplakkers

Doorplakkers zet uiteenlopende reclame- en sign projecten neer. We zetten jouw organisatie visueel op de kaart door de gaafste belettering, signing of andere reclameuitingen te creëren. Hierbij maken we de vertaalslag van jouw huisstijl naar het wagenpark of de bedrijfsruimte van jouw bedrijf. We nemen je graag mee in het proces en we staan je bij met raad en daad. Zo komen we samen tot een mooie uitvoering.

 

Voor de uitvoering gebruiken we duurzame en hoogwaardige producten. We nemen met Doorplakkers de verantwoordelijkheid om afval te reduceren en goed te scheiden. Heel normaal in deze tijd. Zo helpen we het milieu een handje en geniet jouw bedrijf jarenlang van een toffe huisstijl.

Zo plakken we door

1. We gaan graag vrijblijvend om tafel om alle wensen in kaart te brengen. Hierbij spreken we het hele proces door zodat je goed weet wat je van ons kan verwachten.

 

2. Zodra we alle wensen op een rijtje hebben, stellen we een projectplan op. Hierin staat alle informatie beschreven en geven we je aan de hand van voorbeelden een zo goed mogelijk beeld van het eindresultaat. Verder laten we je met een offerte zien hoe het financiële plaatje eruitziet.

 

3. Enthousiast over het ontwerp? Dan kunnen we écht gaan doorp(l)akken! We plannen de montage en oplevering in, starten de productie op en sluiten alle overige randzaken kort.

 

4. Het moment is daar…! Alle ideeën worden werkelijkheid tijdens de montage. Als alles klaar is, leveren we het project op. Hierbij zijn we ook erg benieuwd hoe het project door jou is ervaren.

Meer over ons te weten komen?

We maken graag kennis!