Wij p(l)akken
graag door

Samen tot een mooi eindresultaat komen. Dat is wat wij het liefste doen. Met veel passie voor het vak en de juiste kennis in huis kunnen we aansluiten bij al jouw wensen. Samen zorgen we ervoor dat jij elke dag weer kunt genieten van jouw interieur. Ready?

Dit zijn wij

Jong, gedreven en echte vakidioten. Wij zijn dagelijks onderweg naar onze klanten en doen dit altijd met een lach.

Soms zijn delen van je interieur verouderd, maar qua werking nog dik in orde. Je bent er op uitgekeken, maar iets nieuws kopen voelt ook niet goed. En precies op dat moment komen wij in beeld. Plakfolie voor jouw keuken, meubels, kasten en meer geven jou het gevoel dat je weer een nieuw interieur hebt! Een volledig nieuwe look, helemaal te personaliseren naar jouw eigen stijl. Dat is voordelig én duurzaam omdat je niets nieuws hoeft te kopen. Word jij blij van, worden wij blij van en wordt de aarde blij van. Win-win-win, dus!

Wij geven jouw interieur een boost

het Doorplakkers DNA

Bij Doorplakkers zit wrappen in ons DNA. Het stroomt door onze aderen. Onze ervaring maakt dat wij alles strak kunnen beplakken. Hierin is alleen het beste goed genoeg voor onze klanten. Al onze folies zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor deskundig advies op maat. Samen komen we altijd tot de beste oplossing voor jou.

zonder zorgen

Wij begrijpen dat je als klant niet alle tijd van de wereld hebt, maar dat je tegelijkertijd wel wilt worden meegenomen in het proces. Bij ons ontvang je gemakkelijk een accurate prijsindicatie, kun je een (online) adviesgesprek inplannen en jouw wrapafspraak plannen wanneer het jou uitkomt. We lichten je precies in over wat we gaan doen, hoe we het doen en geven altijd een stukje nazorg.

wrappen = duurzaam

Als wij iets doen, doen we het goed. We leveren hoge kwaliteit en geven jouw interieur een nieuw jasje. Jouw spullen krijgen een nieuw leven, kunnen er weer even tegenaan en hoeven dus nog niet naar de stort. Dus, jouw keuken of andere delen van jouw interieur gaan van afgeschreven naar een nieuw leven! Wel zo duurzaam.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?