Wrap ervaringen
om trots op te zijn

We begrijpen dat je, voordat je begint met wrappen, eerst wel eens wilt zien wat de resultaten zijn. Daarom laten we je graag een aantal projecten zien waar we trots op zijn. Dus, ben jij benieuwd naar keuken wrap ervaringen, aanrechtblad wrap ervaringen of kunststof kozijn wrap ervaringen? Scroll dan snel naar onder en klik op een project om deze te openen.

Keuken wrappen ervaringen

Wij van Doorplakkers hebben inmiddels veel keukens mogen wrappen. We maken altijd een voor en na foto bij het wrappen van een keuken. En die voor en na afbeeldingen vind je op deze pagina. We hebben onder andere keukens gewrapt met houtlook folie, hoogglans witte folie, matzwarte folie en folie met motief. Ontdek de verschillende mogelijkheden, laat je inspireren en plan de nieuwe look van jouw keuken!

Aanrechtblad wrappen ervaringen

Bij ons kun je ook je aanrechtblad laten wrappen! Geen zin om van tevoren de kraan te demonteren en na afloop weer te monteren? Dat komt goed uit, want daar hoef je je bij ons geen zorgen over te maken! Wij demonteren jouw kraan, wrappen jouw aanrechtblad in de folie die jij hebt gekozen, monteren alles weer en laten jouw aanrechtblad schoon en zonder troep achter. Benieuwd naar aanrechtblad wrap ervaringen? Bekijk onze projecten!

Kunststof kozijnen wrappen ervaringen

Vervaagde of vergeelde kozijnen? Of zijn ze gewoon toe aan een upgrade? Ook kunststof kozijnen zijn te wrappen! Een stuk voordeliger dan het vervangen van je kozijnen en een goede manier om hun levensduur aanzienlijk te vergroten. Benieuwd naar de ervaringen met het wrappen van kunststof kozijnen van anderen? Bekijk onze projecten en laat je inspireren!

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?