Deur laten
wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

De voordelen van je deur wrappen

Die oude, verweerde binnendeur of die saaie deurkleur toe aan een opfrisser? Dat hoeft niet te betekenen dat je de hele deur moet vervangen. Deurwrapping is een eenvoudige en effectieve methode die de uitstraling van een kamer ingrijpend kan transformeren. Bovendien is het een voordeliger en duurzamer alternatief dan volledige vervanging.

Voordelen van je deur wrappen:

  • Onderhoudsgemak: Gewrapte deuren zijn simpel schoon te houden.
  • Bescherming: De folie beschermt je deuren effectief tegen vocht en andere weersomstandigheden.
  • Water- en vochtafstotend: Optimale bescherming in elke omgeving.
  • Kleurbehoud: De originele kleur van je deur blijft altijd behouden.

Kosten van het deur wrappen

De kosten voor het wrappen van deuren zijn aantrekkelijk, mede dankzij de efficiëntie van onze ervaren vakmannen en de relatief lage kosten van deurfolie vergeleken met veel verfsoorten. De kosten vallen zeker mee als je de prijzen vergelijkt met het vervangen van de volledige deur.

vervangen is vaak overbodig

Hoogwaardige deuren zijn duurzaam en een goede investering, maar veel mensen overwegen een update puur voor de look. Als jouw huidige deuren nog in goede staat zijn, hoeft het niet noodzakelijk te zijn om veel geld uit te geven aan nieuwe deuren—vooral omdat smaken en trends kunnen veranderen.

De laatste node verandert voortdurend en huizen, kantoren, hotels en winkels wisselen regelmatig van eigenaar. Een budgetvriendelijke optie die toch een schitterend resultaat biedt, kan in zo’n geval een veel slimmere keuze zijn.

prijsopgave maken

Om een precieze prijsopgave te bieden, kunnen we de prijs bepalen aan de hand van foto’s van jouw deuren die je met ons deelt. Dit zorgt voor een op maat gemaakte offerte die precies past bij jouw specifieke wensen en de omvang van de klus.

in 3 stappen een nieuw gewrapte deur

Prijsindicatie

Ben je toe aan een vernieuwing van je deur? Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je deur duidelijk zichtbaar zijn. Aan de hand daarvan geven we je een eerste prijsindicatie. Zo heb je direct een helder beeld van wat de financiële investering ongeveer zal zijn!

Ook krijg je de mogelijkheid om samples in de webshop te kiezen die we kosteloos (max. 3 stuks) opsturen. 

Definitieve offerte

Als de prijsindicatie bevalt dan verzoeken we je om de benodigde maatvoeringen aan te leveren. In overleg stemmen we ook af welke folie we gaan gebruiken.

Aan de hand van deze informatie ontvang je een definitieve offerte.

Laten we plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot het wrappen van jouw deur compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit 200+ deurwraps

Ben jij ervan overtuigd dat jouw deur een tweede leven verdient, maar weet je nog niet goed welke folie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. 

Geven wij jouw deur een opknapper? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor het volgende wrapproject. Wel zo duurzaam, toch?

Projecten om trots op te zijn

Bekijk deuren en ander interieur dat we al eerder gewrapt hebben.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?