Je keuken
laten wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

je oude keuken omtoveren?

In 3 stappen een gloednieuwe keuken laten wrappen

Prijsindicatie & kennismaken

Ben jij klaar voor de boost van jouw keuken? Stuur ons één of meerdere foto’s waarop de keuken goed zichtbaar is. Op basis hiervan stellen we een eerste prijsindicatie op. Zo weet je gelijk wat je ongeveer van het financiële plaatje kunt verwachten!

Wil je op deze prijsindicatie in gaan? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek in.

Definitieve offerte

We begrijpen dat het wrappen van een keuken voor jou wellicht nog vrij nieuw is. Daarom nemen we tijdens het adviesgesprek alle wensen en mogelijkheden helemaal door zodat je goed weet wat je van het product, onze werkwijze en het eindresultaat mag verwachten.

Verder bekijken we samen aan de hand van samples welke folie we gaan gebruiken. Als laatste meten we de hele keuken in waarna je een definitieve offerte ontvangt.

Laten we plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken voor je keuken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot het wrappen van je keuken klaar is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen (moeten we een extra meubel wrappen)? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Een opfrisser voor iedere keuken

Jong, gedreven en echte vakidioten. Wij zijn dagelijks onderweg om keukens te vernieuwen voor onze klanten en doen dit altijd met een brede glimlach.

Soms zijn delen van je keuken verouderd, maar qua werking nog dik in orde. Je bent er op uitgekeken, maar iets nieuws kopen voelt ook niet goed. En precies op dat moment komen wij in beeld. Plakfolie voor jouw keukenkastjes, aanrechtblad en meer geven jou het gevoel dat je weer een nieuwe keuken hebt! Een volledig nieuwe look, helemaal te personaliseren naar jouw eigen stijl. Dat is voordelig én duurzaam omdat je niets nieuws hoeft te kopen. Word jij blij van, worden wij blij van en wordt de aarde blij van. Win-win-win, dus!

keuze uit 200+ kwaliteit keukenwraps

Ben jij ervan overtuigd dat jouw keuken een tweede leven verdient, maar weet je nog niet goed welke folie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies (bijvoorbeeld groenbeige of houtlook) binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. 

Geven wij jouw keuken een wrap-makeover? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor de volgende keuken renovatie. Wel zo duurzaam, toch?

De voordelen van je keuken wrappen

Overweeg je een make-over voor je keuken? In plaats van je hele keuken te vervangen (wat aanzienlijk kan aantikken in de kosten), kan het wrappen van je keuken een beter alternatief zijn. Dit zijn de voordelen:

  1. Voordelig: Vergeleken met verven of vervangen, is folie aanbrengen een voordeligere optie die toch de look van je keuken transformeert, zonder dat je diep in de buidel hoeft te tasten voor nieuwe onderdelen.

  2. Tijdbesparend: het wrappen van je keuken is vaak binnen een dag geregeld. 

  3. Duurzamer dan verf: overspuiten of verven kan leiden tot beschadigingen van de verflaag, wat afbreuk doet aan de frisse uitstraling van je keuken. Folie daarentegen biedt een lange levensduur en behoudt zijn kwaliteit beter.

  4. Vlekkeloze afwerking: na het aanbrengen van de folie geniet je direct van een naadloos en strak resultaat, zonder zorgen over druipers, oneffenheden of klontjes verf. Bovendien zijn onze wraps warmtebestendig.

Lees ook: keuken wrappen of verven?

  1. Brede variatie: de keuze in folies is enorm, variërend van verschillende kleuren en patronen tot texturen (bekijk onze samples). Dit biedt de mogelijkheid om allerlei effecten na te bootsen, zoals hout, marmer of beton, waarmee je jouw keuken geheel naar wens kunt personaliseren.

projecten om trots op te zijn

bekijk onze eerder gewrapte keukens

Keuken wrappen materialen

Om je keuken te wrappen gebruiken we hoogwaardige, voornamelijk dun, flexibele plakfolie, ideaal voor keukenrenovaties. Dit materiaal biedt diverse folietypes, elk met unieke eigenschappen, om een persoonlijke stijl te creëren speciaal voor jouw situatie:

  • Matte folie: Ideaal voor een strakke, moderne look, verkrijgbaar in diverse kleuren voor een rustige uitstraling zonder lichtweerkaatsing.
  • Hoogglans folie: Voor een luxe uitstraling met een glanzende toplaag (bijvoorbeeld metallic), perfect om simpele keukens snel te verfraaien.
  • Folie met opdruk: Biedt de mogelijkheid om goedkope keukenkastjes om te toveren met designs zoals marmer, leer, beton of houtlook voor een totale sfeerverandering.
Veelgestelde vragen

Wij leveren maatwerk. Dit betekent dat we geen algemene prijzen hebben, maar dat we de prijzen precies afstemmen op wat jij nodig hebt. Wel zo eerlijk. Wil je toch graag een prijsindicatie ontvangen? Ga dan naar bereken je prijs.

We hebben meer dan 200+ kleuren keukenwraps. Wil je meer weten over de meest ideale kleur voor jou, lees dan ook onze blog over keukenwrap-kleuren.

Alles kan, maar wij raden dit sterk af. Mits je ervaring hebt en weet wat je doet. Je maakt makkelijk foutjes als je het zelf doet waardoor er bijvoorbeeld lucht onder de wrapfolie komt of je afbladderende hoekjes krijgt. Als je de Doorplakkers inhuurt, weet je zeker dat het goed geplaatst wordt én lang meegaat.

Dat hangt natuurlijk ook af van hoe je er zelf mee omgaat, maar over het algemeen gaat het zeker 10 jaar mee.

Ja, in principe kunnen wij iedere keuken wrappen. Afhankelijk van jouw keuken heb je misschien de keuze uit wat minder verschillende folies, maar wij kunnen in principe iedere keuken wrappen.

Door de hoge kwaliteit van onze folies kun je gewoon je normale schoonmaakroutine blijven volgen. Maar vermijd hierbij wel agressieve middelen zoals bleek en schuurmiddel.

Ja, ook keukentegels kunnen wij wrappen!

Yes, het keukenblad kunnen wij ook meenemen bij het wrappen van jouw keuken.

Yes, het keukenblad kunnen wij ook meenemen bij het wrappen van jouw keuken.

Wij wrappen vlakke fronten. Daarnaast is het in veel gevallen ook mogelijk om kaderfronten te wrappen. Twijfel je over wat voor front jij hebt? Stuur gerust een foto door, dan kijken we graag voor je wat er mogelijk is!

Ja, we hebben een ruim assortiment aan keukenbeslag beschikbaar.

Dat is afhankelijk van de beschadiging. Kleine beschadigingen kunnen we bijwerken maar grote (water)schade is niet altijd te herstellen. Stuur bij je aanvraag duidelijke foto’s mee van de schade, we kijken graag met je mee.

Jazeker, wij verwijderen hierbij de huidige toplaag en geven het frontje vervolgens een nieuw jasje. Zo goed als nieuw!

Nee, zolang we alleen de keukenfronten wrappen kan alles achter de frontjes op zijn plek blijven. Wel adviseren we breekbare spullen of servies weg te halen of naar achter te verplaatsen.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?