meubels laten
wrappen?

Lijkt dit je wat?

bekijk snel deze folie!

Folie - Pure Black Wood

in 3 stappen een gloednieuw meubel

Prijsindicatie & kennismaken

Ben jij klaar voor de boost van jouw interieur? Stuur ons één of meerdere foto’s waarop het interieur goed zichtbaar is. Op basis hiervan stellen we een eerste prijsindicatie op. Zo weet je gelijk wat je ongeveer van het financiële plaatje kunt verwachten!

Wil je op deze prijsindicatie in gaan? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek in.

Definitieve offerte

We begrijpen dat het wrappen van meubels voor jou wellicht nog vrij nieuw is. Daarom nemen we tijdens het adviesgesprek alle wensen en mogelijkheden helemaal door zodat je goed weet wat je van het product, onze werkwijze en het eindresultaat mag verwachten.

Verder bekijken we samen aan de hand van samples welke folie we gaan gebruiken. Als laatste meten we het interieur in waarna je een definitieve offerte ontvangt.

Laten we plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw meubels compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Een opfrisser voor ieder interieur

Jong, gedreven en echte vakidioten. Wij zijn dagelijks onderweg naar onze klanten en doen dit altijd met een lach.

Soms zijn delen van je interieur verouderd, maar qua werking nog dik in orde. Je bent er op uitgekeken, maar iets nieuws kopen voelt ook niet goed. En precies op dat moment komen wij in beeld. Plakfolie voor jouw keuken, meubels, kasten (zoals je badkamerkastje) en meer geven jou het gevoel dat je weer een nieuw interieur hebt! Een volledig nieuwe look, helemaal te personaliseren naar jouw eigen stijl. Dat is voordelig én duurzaam omdat je niets nieuws hoeft te kopen. Word jij blij van, worden wij blij van en wordt de aarde blij van. Win-win-win, dus!

keuze uit 200+ kwaliteit meubelwraps

Ben jij ervan overtuigd dat jouw meubel een tweede leven verdient, maar weet je nog niet goed welke plakfolie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. 

Geven wij jouw meubel een opfrisser? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor de volgende meubelwrap project. Wel zo duurzaam, toch?

plakwerk om trots op te zijn

Bekijk voorbeelden van eerdere projecten

De voordelen van een meubel laten wrappen

Wrappen biedt verschillende voordelen ten opzichte van het compleet vervangen je meubel.

 • Kostenefficiënt: Meubels wrappen is aanzienlijk voordeliger dan ze te vervangen, en bovendien goedkoper dan ze te laten spuiten.
 • Snel geregeld: Het restylen van meubels met folie neemt meestal slechts één tot twee dagen in beslag, zonder lawaai of geuroverlast.
 • Uitmuntende kwaliteit: We hanteren hoogwaardige interieurfolies die specifiek voor meubilair zijn ontwikkeld, aangebracht door onze eigen specialisten.
 • Milieubewust: Geef je meubels een nieuw leven in plaats van ze te vervangen.
 • Krasbestendig: Onze interieurfolies zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en bieden hoge weerstand tegen krassen en schoonmaakmiddelen.
 • Waterbestendig: Water en stoom hebben geen schadelijk effect op onze interieurfolies.

Welk type meubelfolie kies jij?

Ons assortiment omvat honderden folietypes. Deze folies verschillen in textuur, kleur en afwerking. Ontdek de verschillende folies, onderverdeeld in meerdere categorieën, hieronder.

 • Houtlook meubelfolie: Hout is een klassieker die bijna overal past. Ons aanbod omvat verschillende premium houtfolies, zoals mahonie, kersenhout, eikenhout, beukenhout, enzovoort. Deze folies komen in diverse afwerkingen en texturen. Ze zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden.
 • Marmerlook meubelfolie:  Marmer zorgt voor een elegante en stijlvolle look. 
 • Betonlook meubelfolie: Beton zorgt voor een industriële en robuuste uitstraling in je interieur. 
 • Metalen meubelfolie: Onze metaalfolies bevatten echte metalen voor een realistisch glanseffect. We bieden metaalfolies in diverse texturen en kleuren, zoals geborsteld staal of goud.
 • Leerlook meubelfolie: Geef details in je interieur een leerlook, of je nu kiest voor slangenhuid of krokodillenleer. Deze folies zien er zeer realistisch uit en voelen aan als echt leer.
 • Effen kleuren meubelfolie: Welke kleur kies jij? Matzwart, wit, of misschien een trendy kleur?
 • Hoogglans meubelfolie: Wil je die schitterende pianolak op je keukenkastjes? Dat is mogelijk met onze hoogglansfolies.
Veelgestelde vragen

Interieurwrappen is het aanbrengen van wrapfolie binnen jouw interieur. Denk hierbij aan tafels, kozijnen, deuren en kasten.

Yes, zolang jouw kast een glad oppervlak heeft kunnen wij het wrappen.

Dit hangt van een aantal factoren van jouw kast af. Ga naar deze pagina, laat de juiste gegevens achter en ontvang van ons een accurate prijsindicatie.

Ook een tafel is te wrappen!

In principe kunnen wij alle vlakke onderdelen binnen het interieur wrappen. Twijfel je? Stuur ons gerust een foto door met je wensen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?