Veelgestelde vragen

Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag.

Algemeen

Het is zeker niet makkelijk. Je hebt namelijk al gauw te maken met hoekjes, randjes, uitstulpingen en dat soort dingen. Daardoor wordt het erg lastig om zelf mooi wrapfolie aan te brengen. Wij raden het in de meeste gevallen af om het zelf te doen.

Een wrap gaat, bij normaal gebruik, zeker 10 jaar mee. De folie behoudt goed zijn kleur en blijft stevig op zijn plek zitten.

Als het gaat om meubels en binnenwerk zoals deuren en kozijnen is eigenlijk alles met een vlakke, structuurloze ondergrond te wrappen.

Over het algemeen heeft de folie een levensduur van 10+ jaar.

Absoluut! Op de folie én montage krijg je 7 jaar garantie. Gaat er binnen die tijd een hoekje openstaan of komt er een luchtbelletje onder de folie? Dan komen we dit gratis oplossen.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de folie zomaar loslaat. Gelukkig komt dit bijna nooit voor. Is dit toch het geval? Neem dan contact met ons op zodat we de folie kunnen komen herstellen. Ik de meeste gevallen valt dit gewoon onder de garantie!

Ook dit is niet de bedoeling en komt gelukkig zelden voor. Een luchtbel kan ontstaan als de folie niet goed is gemonteerd. Neem contact met ons op als er na de montage toch een luchtbel onder de folie is ontstaan zodat we dit netjes kunnen oplossen. Dit valt altijd onder de garantie!

Ja, wij werken in heel Nederland!

Materiaal

Wij gebruiken enkel hoogwaardige interieurfolie, speciaal bestemd voor het wrappen van keukens en andere onderdelen binnen het interieur. Door een dik laminaat (beschermlaag) is de folie bij normaal dagelijks gebruik kras- en stootbestendig.

In principe gebruiken wij altijd hoogwaardige interieurfolie. Uitzondering hierop is het wrappen van kunststof- of aluminium kozijnen. Hiervoor gebruiken we kozijnfolie.

De folie is hittebestendig tot 100 graden. Dit betekent dat een kortstondige belasting tot 100 graden geen schade zal aanrichten aan de folie. Desondanks adviseren we altijd een onderzetter te gebruiken bij een hete warmtebron.

Op de meeste folies blijven weinig tot geen vingerafdrukken achter. Als er toch vingerafdrukken zichtbaar zijn dan poets je deze makkelijk weg met een vochtige doek.

Door de vuilafstotende eigenschap van de folie zijn ook hardnekkige vlekken eenvoudig te verwijderen met een vochtige doek en een biologisch schoonmaakmiddel. Wij adviseren dit binnen 24 uur te doen. Gebruik daarnaast geen schuurmiddel of bijtende schoonmaakmiddelen zoals chloor. Deze kunnen het oppervlak beschadigen!

Ja, (warm) water of stoom is niet van invloed op het materiaal. Hierdoor kunnen wij ook werkbladen wrappen zonder dat dit bijvoorbeeld problemen oplevert bij de wasbak.

In sommige gevallen is het mogelijk om de folie schadevrij te verwijderen. Dit is echter afhankelijk van de desbetreffende ondergrond. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Keukens

Wij leveren maatwerk. Dit betekent dat we geen algemene prijzen hebben, maar dat we de prijzen precies afstemmen op wat jij nodig hebt. Wel zo eerlijk. Wil je toch graag een prijsindicatie ontvangen? Ga dan naar bereken je prijs.

Alles kan, maar wij raden dit sterk af. Mits je ervaring hebt en weet wat je doet. Je maakt makkelijk foutjes als je het zelf doet waardoor er bijvoorbeeld lucht onder de wrapfolie komt of je afbladderende hoekjes krijgt. Als je de Doorplakkers inhuurt, weet je zeker dat het goed geplaatst wordt én lang meegaat.

Dat hangt natuurlijk ook af van hoe je er zelf mee omgaat, maar over het algemeen gaat het zeker 10 jaar mee.

Ja, in principe kunnen wij iedere keuken wrappen. Afhankelijk van jouw keuken heb je misschien de keuze uit wat minder verschillende folies, maar wij kunnen in principe iedere keuken wrappen.

Door de hoge kwaliteit van onze folies kun je gewoon je normale schoonmaakroutine blijven volgen. Maar vermijd hierbij wel agressieve middelen zoals bleek en schuurmiddel.

Ja, ook keukentegels kunnen wij wrappen!

Yes, het keukenblad kunnen wij ook meenemen bij het wrappen van jouw keuken.

Yes, het keukenblad kunnen wij ook meenemen bij het wrappen van jouw keuken.

Wij wrappen vlakke fronten. Daarnaast is het in veel gevallen ook mogelijk om kaderfronten te wrappen. Twijfel je over wat voor front jij hebt? Stuur gerust een foto door, dan kijken we graag voor je wat er mogelijk is!

Ja, we hebben een ruim assortiment aan keukenbeslag beschikbaar.

Dat is afhankelijk van de beschadiging. Kleine beschadigingen kunnen we bijwerken maar grote (water)schade is niet altijd te herstellen. Stuur bij je aanvraag duidelijke foto’s mee van de schade, we kijken graag met je mee.

Jazeker, wij verwijderen hierbij de huidige toplaag en geven het frontje vervolgens een nieuw jasje. Zo goed als nieuw!

Nee, zolang we alleen de keukenfronten wrappen kan alles achter de frontjes op zijn plek blijven. Wel adviseren we breekbare spullen of servies weg te halen of naar achter te verplaatsen.

Interieur

Interieurwrappen is het aanbrengen van wrapfolie binnen jouw interieur. Denk hierbij aan tafels, kozijnen, deuren en kasten.

Ja, jouw kozijnen kun je een mooie opfrisbeurt geven door ze te laten wrappen!

Yes, zolang jouw kast een glad oppervlak heeft kunnen wij het wrappen.

Dit hangt van een aantal factoren van jouw kast af. Ga naar deze pagina, laat de juiste gegevens achter en ontvang van ons een accurate prijsindicatie.

Ook een tafel is te wrappen!

Yes, wij kunnen ook deuren wrappen.

In principe kunnen wij alle vlakke onderdelen binnen het interieur wrappen. Twijfel je? Stuur ons gerust een foto door met je wensen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Zakelijk

Onder zakelijk wrappen valt alles wat we bij bedrijven doen. Dus bijvoorbeeld het wrappen van bedrijfskeukens of interieur maar ook het wrappen van het interieur van een restaurant of koffietentje.

Klaar om jouw interieur te upgraden?