Je keuken wrappen met
een nieuwe houtlook

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

kies voor een trendy houtlook keuken

Een keuken wrappen met houtfolie is een trend die de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen. Waar een traditionele renovatie zowel tijdrovend als kostbaar is, biedt wrappen een snelle, betaalbare en stijlvolle oplossing. 

waarom kiezen voor houtfolie?

Houtfolie biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijke look, maar is ook bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is een ideale manier om de warmte en natuurlijke uitstraling van hout na te bootsen, zonder de hoge kosten en het onderhoud.

in 3 stappen een gloednieuwe houtlook keuken

Prijsindicatie & kennismaken

Ben jij klaar voor de boost van jouw houtlook keuken? Stuur ons één of meerdere foto’s waarop de keuken goed zichtbaar is. Op basis hiervan stellen we een eerste prijsindicatie op. Zo weet je gelijk wat je ongeveer van het financiële plaatje kunt verwachten!

Wil je op deze prijsindicatie in gaan? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek in.

Definitieve offerte

We begrijpen dat het wrappen van een houtlook keuken voor jou wellicht nog vrij nieuw is. Daarom nemen we tijdens het adviesgesprek alle wensen en mogelijkheden helemaal door zodat je goed weet wat je van het product, onze werkwijze en het eindresultaat mag verwachten.

Verder bekijken we samen aan de hand van samples welke folie we gaan gebruiken. Als laatste meten we de hele keuken in waarna je een definitieve offerte ontvangt.

Laten we je nieuwe houtlook plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw keuken compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit tientallen houtlook keukenwraps

Ben je toe aan vernieuwing en denk je dat je keuken wel een tweede ronde verdient, maar twijfel je nog over de juiste houtlook wrap? Of wil je graag verschillende houtlook wraps bekijken voordat je met ons in gesprek gaat? Geen punt!

Je kunt heel makkelijk staaltjes van de diverse houtlook wraps uit ons aanbod aanvragen die jou het meest aanspreken.

Besluiten we samen jouw keuken nieuw leven in te blazen met een prachtige houtlook wrap? Dan worden de kosten van de staaltjes verrekend met de eindfactuur. We vragen je wel om de staaltjes terug te sturen, zodat we ze opnieuw kunnen gebruiken. Dat is niet alleen handig, maar ook duurzaam.

Houtfolie keukenwrap voor ieder interieur

Door te kiezen voor houtfolie, kun je op een relatief eenvoudige en kosteneffectieve manier een geheel nieuwe look creëren, of het nu gaat om een moderne of een meer traditionele keuken.

Houtfolie kan moderne keukens een warmere uitstraling geven zonder het strakke design te verliezen. Het combineert moeiteloos met moderne materialen, waardoor je keuken zowel functioneel als uitnodigend blijft.

Houtfolie wrappen is ook ideaal voor het versterken van de landelijke charme, op een kosteneffectieve manier. Het bootst de warmte van hout na en biedt flexibiliteit in stijl en tint, waardoor elke keuken kan transformeren zonder grote investeringen.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?