Je keuken wrappen in
trendy groen

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

Kies voor een stijlvolle groene keukenwrap

Het kiezen voor een groene kleur voor het wrappen van je keuken is stijlvol om verschillende redenen. Groen staat symbool voor natuur en vernieuwing. Het gebruik van groen in je keuken kan een rustgevende en harmonieuze sfeer creëren, die de verbinding met de natuur versterkt. Dit kan bijdragen aan een ontspannen gevoel tijdens het koken en eten.

Afhankelijk van de tint kan groen een gevoel van elegantie en verfijning aan de ruimte toevoegen. Donkergroene tinten kunnen bijvoorbeeld een luxueuze uitstraling geven, terwijl lichtere groenen voor een frisse en luchtige sfeer kunnen zorgen.

Een groene keukenwrap kan je keuken onderscheiden van de meer traditionele kleuren zoals wit, grijs, of zwart. Het geeft een uniek karakter aan je keuken en laat zien dat je durft te experimenteren met kleur. Laat Doorplakkers ook jouw keuken wrappen met een stijvolle groene wrap!

in 3 stappen een gloednieuwe groene keuken

Prijsindicatie & kennismaken

Ben jij klaar voor de boost van jouw keuken? Stuur ons één of meerdere foto’s waarop de keuken goed zichtbaar is. Op basis hiervan stellen we een eerste prijsindicatie op. Zo weet je gelijk wat je ongeveer van het financiële plaatje kunt verwachten!

Wil je op deze prijsindicatie in gaan? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek in.

Definitieve offerte

We begrijpen dat het groen wrappen van een keuken voor jou wellicht nog vrij nieuw is. Daarom nemen we tijdens het adviesgesprek alle wensen en mogelijkheden helemaal door zodat je goed weet wat je van het product, onze werkwijze en het eindresultaat mag verwachten.

Verder bekijken we samen aan de hand van samples welke folie we gaan gebruiken. Als laatste meten we de hele keuken in waarna je een definitieve offerte ontvangt.

Laten we je keuken groen maken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw keuken compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit tientallen groene keukenwraps

Ben je klaar om je keuken een nieuwe look te geven en overweeg je daarvoor groen? Met onze uitgebreide collectie groene keukenwraps bieden we je talloze opties. Van olijfgroen tot zeegroen, er is altijd een tint die perfect bij jouw smaak en keukeninterieur past.

Voel je vrij om samples van onze diverse groene wraps aan te vragen die jouw interesse wekken. Zo kun je thuis in alle rust bekijken welke kleur groen het beste bij jouw keuken past.

Besluit je met ons in zee te gaan voor het wrappen van je keuken? Dan verrekenen we de kosten van de aangevraagde samples met je eindfactuur. We vragen je vriendelijk de samples terug te sturen, zodat we ze opnieuw kunnen gebruiken. Een mooie gedachte voor een groenere wereld, vind je niet?

Verschillende tinten groen voor iedere keuken

Bij het kiezen van een groene kleur voor het wrappen van je keuken zijn er veel verschillende tinten beschikbaar. Elke tint kan je keuken een unieke uitstraling en sfeer geven. Hier zijn enkele populaire groene kleursoorten die je kunt overwegen:

  1. Mintgroen: Fris en perfect voor een lichte keuken.
  2. Olijfgroen: Een rijke, diepe kleur die warmte en natuurlijkheid brengt.
  3. Zeegroen: Brengt een gevoel van kalmte en sereniteit, ideaal voor een ontspannen keukenomgeving.
  4. Limoengroen: Levendig en energiek, voor een moderne en speelse uitstraling.
  5. Mosgroen: Een donkerdere, aardse tint die zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer.

 

Afhankelijk van de lichtinval en de combinatie met andere kleuren en materialen in je keuken, kan elke groentint een uniek effect creëren.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?