Je keuken wrappen
in zandkleur / beige

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

wrap je keuken in de populaire kleur beige

Een beige keukenwrap kiezen is een slimme zet om verschillende redenen. Beige is lekker warm en rustig, waardoor je keuken meteen uitnodigend aanvoelt. Het geeft een tijdloze elegantie die je keuken een klassieke, chique look geeft.

Afhankelijk van hoe donker of licht je het kiest, kan beige verschillende vibes geven. Donkere tinten maken het lekker luxe en rustgevend, terwijl lichtere tinten juist een frisse, ruime sfeer geven.

Een beige keukenwrap laat je keuken opvallen tussen al die saaie witte, grijze of zwarte keukens. Het geeft een unieke touch aan je keuken en laat zien dat je niet bang bent om eens iets anders te proberen. Dus waar wacht je nog op? Laat Doorplakkers ook jouw keuken wrappen met een mooie beige wrap!

in 3 stappen een nieuwe beige keuken

Prijsindicatie
Ben jij klaar voor de boost van jouw keuken? Stuur ons één of meerdere foto’s waarop de keuken goed zichtbaar is. Op basis hiervan stellen we een eerste prijsindicatie op. Zo weet je gelijk wat je ongeveer van het financiële plaatje kunt verwachten!

 

Wil je op deze prijsindicatie in gaan? Dan plannen we graag een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek in.

Definitieve offerte

We begrijpen dat het beige wrappen van een keuken voor jou wellicht nog vrij nieuw is. Daarom nemen we tijdens het adviesgesprek alle wensen en mogelijkheden helemaal door zodat je goed weet wat je van het product, onze werkwijze en het eindresultaat mag verwachten.

Verder bekijken we samen aan de hand van samples welke folie we gaan gebruiken. Als laatste meten we de hele keuken in waarna je een definitieve offerte ontvangt.

Laten we plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de beige folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw keuken compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit tientallen beige keukenwraps

Ben jij ervan overtuigd dat jouw keuken een tweede leven verdient, maar weet je nog niet goed welke folie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende beige folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. 

Geven wij jouw keuken een beige look? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor de volgende keuken. Wel zo duurzaam, toch?

met beige kan je alle kanten op

Als je denkt aan een beige keukenwrap, zijn er verschillende tinten waaruit je kunt kiezen om precies de juiste sfeer te creëren voor jouw keuken. Een warme, lichte beige tint kan een gevoel van ruimte en lichtheid toevoegen aan de ruimte, terwijl een diepere, meer verzadigde beige kleur een gevoel van gezelligheid en warmte kan oproepen.

Je kunt ook kiezen voor een beige tint met een vleugje roze of geel erin, wat een subtiel verschil kan maken in de algehele uitstraling van je keuken. Daarnaast zijn er ook verschillende texturen en afwerkingen beschikbaar, zoals mat, zijdeglans of hoogglans, die elk hun eigen unieke effect hebben op de uitstraling van de keuken.

Bij Doorplakkers denken we graag met je mee en zorgen we ervoor dat je de perfecte plakfolie voor je nieuwe keuken krijgt. Of je nu op zoek bent naar een lichte, luchtige beige tint of een diepere, warmere kleur, we hebben een uitgebreid assortiment aan kleuren en texturen om uit te kiezen.

Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste folie die past bij jouw stijl en de sfeer die je in je keuken wilt creëren. Met onze hoogwaardige plakfolie en deskundige installatie zorgen we ervoor dat je keuken er prachtig uitziet en jarenlang meegaat. Laat Doorplakkers jouw keuken transformeren met een mooie beige wrap!

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?