Interieur wrap

Is jouw keuken qua uitstraling verouderd maar technisch nog meer dan in orde? Wij bieden dé oplossing om op duurzame wijze jouw keuken of ander interieur van een frisse en moderne metamorfose te voorzien. Om dit voor elkaar te krijgen maken we gebruik van interieurfolie. Van keuken tot tafel en van badkamer tot kozijn; wij voorzien verschillende onderdelen van het interieur van een nieuwe look!

 

De voordelen?
Als wij klaar zijn gaat jouw “oude” interieur weer jaren mee; duurzaamheid staat hiermee op nummer één. Verder is er geen grote verbouwing vereist en zijn we vaak al met 1 á 2 dagen klaar.

 

Wij gebruiken robuuste interieurfolie die tegen een stootje kan! Bij normaal gebruik is de aangebrachte folie kras- en hittebestendig. Daarnaast is de folie antibacterieel, vuilafstotend en watervast. Perfect voor in de keuken of badkamer!

 

Zowel op particulier als zakelijk gebied heeft interieurfolie veel verschillende toepassingsmogelijkheden.

 

Zo plakken we door

1. Op basis van één of meerdere foto’s sturen we je een goede prijsindicatie zodat je gelijk weet hoe het financiële plaatje er ongeveer uit zal zien. Deze foto’s kunnen bij een aanvraag via e-mail, WhatsApp of ons contactformulier worden toegezonden.

 

2. Vervolgens komen we graag eens geheel vrijblijvend kennismaken om alle wensen en mogelijkheden door te spreken. Tijdens deze kennismaking nemen we samples mee van de folie die wij gebruiken zodat je goed weet wat je hiervan mag verwachten. Deze samples helpen ook erg goed bij het kiezen van de folie.

 

3. Na afloop van de kennismaking ontvang je een definitieve offerte. Enthousiast geworden? Dan kunnen we écht gaan doorp(l)akken! We plannen de montage en oplevering in, starten de productie op en sluiten alle overige randzaken kort.

 

4. Het moment is daar…! Alle ideeën worden werkelijkheid tijdens de montage. Als alles klaar is, leveren we het project op. Hierbij zijn we ook erg benieuwd hoe het project door jou is ervaren.

In welke kleur plakken we jouw keuken?

Benieuwd naar het eindresultaat?
Bekijk dit project eens