Interieur wrap

Is jouw keuken qua uitstraling verouderd maar technisch nog meer dan in orde? Wij bieden dé oplossing om op duurzame wijze jouw keuken of ander interieur van een frisse en moderne metamorfose te voorzien. Om dit voor elkaar te krijgen maken we gebruik van interieurfolie. Van keuken tot tafel en van badkamer tot kozijn; wij voorzien verschillende onderdelen van het interieur van een nieuwe look!

 

De voordelen?
Als wij klaar zijn gaat jouw “oude” interieur weer jaren mee; duurzaamheid staat hiermee op nummer één. Verder is er geen grote verbouwing vereist en zijn we vaak al met 1 á 2 dagen klaar.

 

Wij gebruiken robuuste folie die tegen een stootje kan! Bij normaal gebruik is de aangebrachte folie kras- en hittebestendig. Daarnaast is de folie antibacterieel, vuilafstotend en watervast. Perfect voor in de keuken of badkamer!

 

Zowel op particulier als zakelijk gebied heeft interieurfolie veel verschillende toepassingsmogelijkheden.

 

Zo plakken we door

1. We komen graag geheel vrijblijvend langs om de mogelijkheden door te spreken. We nemen samples mee zodat je het materiaal kunt bekijken, voelen en ervaren. Deze kunnen ook gebruikt worden om te bepalen welke folie wij gaan gebruiken.

 

2. Zodra we alle wensen op een rijtje hebben, stellen we een projectplan op. Hierin staat alle informatie beschreven en laten we je met een offerte zien hoe het financiële plaatje eruitziet.

 

3. Enthousiast geworden? Dan kunnen we écht gaan doorp(l)akken! We plannen de montage en oplevering in, starten de productie op en sluiten alle overige randzaken kort.

 

4. Het moment is daar…! Alle ideeën worden werkelijkheid tijdens de montage. Als alles klaar is, leveren we het project op. Hierbij zijn we ook erg benieuwd hoe het project door jou is ervaren.

In welke kleur plakken we jouw keuken?

Benieuwd naar het eindresultaat?
Bekijk dit project eens