Interieur signing

Als klanten jouw bedrijfspand binnenstappen, wil je dat ze zich meteen in de wereld van je bedrijf wanen. En zelf wil je natuurlijk ook een fijne omgeving om in te werken! Met de juiste aankleding en uitstraling maak je een verpletterende indruk. Zo ga jij met plezier naar je werk, en komen je klanten graag langs. En niet onbelangrijk: door jouw huisstijl terug te laten komen in het interieur is de bedrijfsomgeving altijd een teken van herkenbaarheid voor zowel de werknemer als de klant.

 

Daar helpen we je graag bij! We plaatsen logo’s op je deuren, wijzen je klanten de weg met bewegwijzering, hangen decoratieve frames op of beplakken je muren met folie of een naadloos fotobehang. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zie je door de bomen het bos niet meer? We staan je graag bij met raad en daad!

Zo plakken we door

1. We gaan graag vrijblijvend om tafel om alle wensen in kaart te brengen. Hier en daar een logo of is het gehele interieur aan een boost toe? We spreken we het hele proces door zodat je goed weet wat je van ons kan verwachten.

 

2. Zodra we alle wensen op een rijtje hebben, stellen we een projectplan op. Hierin staat alle informatie beschreven en we geven je aan de hand van voorbeelden een zo goed mogelijk beeld van het eindresultaat. Verder laten we je met een offerte zien hoe het financiële plaatje eruitziet.

 

3. Enthousiast over het ontwerp? Dan kunnen we écht gaan doorp(l)akken! We plannen de montage en oplevering in, starten de productie op en sluiten alle overige randzaken kort.

 

4. Het moment is daar…! Alle ideeën worden werkelijkheid tijdens de montage. Als alles klaar is, leveren we het project op. Hierbij zijn we ook erg benieuwd hoe het project door jou is ervaren.

Benieuwd hoe we jouw interieur een boost geven?

Neem vrijblijvend contact op!