Exterieur signing

Wat is het eerste dat je ziet als je aankomt bij je bedrijfspand? Juist, het omliggende terrein en de entree van je gebouw. Die moet dan ook herkenbaar en uniek zijn. Zo’n kans op een goede binnenkomer krijg je namelijk maar één keer. Met opvallende raambelettering, gevelreclame, reclamezuil of bewegwijzering zet je je bedrijf goed op de kaart nog voordat de klant überhaupt het gebouw binnenstapt.

 

Wij zitten bomvol creatieve ideeën en inspiratie! Wat dacht je van een verlichte gevelreclame boven de entree? Of een opvallende reclamezuil bij de inrit? We sparren graag met je mee, zodat jij de allerbeste indruk maakt op je klanten.

Zo plakken we door

1. We gaan graag vrijblijvend om tafel om alle wensen in kaart te brengen. Van parkeerbordje tot gevelreclame, het kan allemaal! Hierbij spreken we het hele proces door zodat je goed weet wat je van ons kan verwachten.

 

2. Zodra we alle wensen op een rijtje hebben, stellen we een projectplan op. Hierin staat alle informatie beschreven en we geven je aan de hand van voorbeelden een zo goed mogelijk beeld van het eindresultaat. Verder laten we je met een offerte zien hoe het financiële plaatje eruitziet.

 

3. Enthousiast over het ontwerp? Dan kunnen we écht gaan doorp(l)akken! We plannen de montage en oplevering in, starten de productie op en sluiten alle overige randzaken kort.

 

4. Het moment is daar…! Alle ideeën worden werkelijkheid tijdens de montage. Als alles klaar is, leveren we het project op. Hierbij zijn we ook erg benieuwd hoe het project door jou is ervaren.

Valt jouw bedrijfspand al op tussen de rest?

Wij denken graag met je mee,

neem vrijblijvend contact op!