Keuken make-over: wrappen of schilderen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Interieurfolie Middle Concrete Beton

Keuken Upgrade: Schilderen of Wrappen?

Ben je van plan je keuken een make-over te geven maar twijfel je tussen verf en wrappen? Beide hebben zo hun voordelen, maar welke past het beste bij jou? Laten we eens kijken naar wat je kunt verwachten van elke optie en welke het meest geschikt is voor jouw keuken.

Verf je keuken: kleurrijk en creatief

Met verf kun je echt alle kanten op. Of je nu een matte look wilt of lekker glanzend, met verf geef je je keuken precies de kleur die jij wilt. Maar wees gewaarschuwd: het is een precisiewerkje. Kleine foutjes zijn snel gemaakt, vooral bij hoekjes en randjes. Maar als het lukt, kan een geverfde keuken echt stralen!

Wrappen: snel, simpel en stijlvol

Wrappen is superhandig en biedt heel veel mogelijkheden. Van een luxe marmerlook tot een stoere houttextuur – met een wrap geef je je keuken een totaal andere vibe. Het aanbrengen is ook nog eens zo gepiept en foutjes zijn makkelijk te corrigeren. Geen gedoe met schuren of lange voorbereiding; gewoon plakken en klaar!

Wat is onderhoudsvriendelijker?

Hoe zit het met de duurzaamheid en het onderhoud? Verf kan na verloop van tijd vervagen of beschadigd raken, terwijl een wrap vaak langer mooi blijft. Ook het onderhoud verschilt; verf kan regelmatig een opfrisbeurt nodig hebben, terwijl een wrap vaak gemakkelijk schoon te maken is.

Aan jou de keuze!

Wat kost dat? Nou, eigenlijk niet zo veel. Zowel schilderen als wrappen zijn budgetvriendelijk en geven je keuken een frisse uitstraling. Het is maar net waar jij naar op zoek bent.

Wil je snel en zonder gedoe je keuken een nieuwe look geven? Dan is wrappen echt iets voor jou. Maar als je handig bent en de tijd hebt, kan schilderen ook een prima optie zijn. Hoe dan ook, met beide opties kun je je keuken omtoveren tot een stijlvolle plek waar je graag bent.

Door alle opties te overwegen en te kiezen wat het beste bij jou en je keuken past, geef je je keuken de upgrade die het verdient!

keuze uit 200+ kwaliteit wraps

Ben jij ervan overtuigd dat jouw keuken een tweede leven verdient, maar weet je nog niet goed welke folie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. 

Geven wij jouw keuken een boost? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor de volgende keuken boost. Wel zo duurzaam, toch?

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?