Ontwerp & Design

Is jouw huisstijl aan vernieuwing toe? Of wil je er juist eentje from scratch laten ontwerpen? Dan helpen we je graag met de gehele huisstijlontwikkeling: van logo tot tone-of-voice. Eentje die perfect past bij jou en jouw verhaal, zodat je daarna de show kunt stelen bij je doelgroep. Die goede eerste indruk maak je maar één keer!

Zo plakken we door

1. We gaan graag vrijblijvend om tafel om alle wensen in kaart te brengen. Hierbij spreken we het hele proces door zodat je goed weet wat je van ons kan verwachten.

 

2. Zodra we alle wensen op een rijtje hebben, stellen we een projectplan op. Hierin staat alle informatie beschreven en we geven je aan de hand van voorbeelden een zo goed mogelijk beeld van het eindresultaat. Verder laten we je met een offerte zien hoe het financiële plaatje eruitziet.

 

3. Enthousiast over het ontwerp? Dan kunnen we écht gaan doorp(l)akken! Wij gaan aan de slag met het definitieve design. Mocht je toch nog iets willen wijzigen dan is dat uiteraard geen probleem.

 

4. Het moment is daar…! Als alles klaar is, leveren we het project op. Hierbij zijn we ook erg benieuwd hoe het project door jou is ervaren.

 

Een pakkende huisstijl?

Neem vrijblijvend contact op!