Kozijnen laten wrappen?

Interesse in deze folie?

bekijk deze op onze samplepagina!

Een nieuwe look voor je kozijnen

Geef je aluminium of kunststof kozijnen een frisse, nieuwe look met kozijn wrappen! Deze snelle en moderne aanpak transformeert je kozijnen en verbergt vervaging, krassen, of andere beschadigingen in een handomdraai. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van deze aantrekkelijke methode. Wij voorzien je van alle essentiële informatie om je keuze te vergemakkelijken.

Kozijn wrappen, ook bekend als foliëren, is een techniek waarbij zelfklevende folie wordt aangebracht op aluminium en kunststof kozijnen. Door deze folie worden de kozijnen als het ware strak ingepakt, waardoor ze een compleet vernieuwde uitstraling krijgen. Let wel, deze methode is specifiek geschikt voor kozijnen gemaakt van aluminium en kunststof.

waarom je kozijnen wrappen?

Bij beschadigingen of veroudering

Na verloop van tijd kunnen zowel kunststof als aluminium kozijnen tekenen van slijtage vertonen. Kunststof kozijnen zijn weliswaar duurzaam en onderhoudsarm, maar kunnen door blootstelling aan zonlicht en regen verkleuren of last hebben van bladderen en luchtbellen onder de oppervlakte. 

Als de folie op kunststof kozijnen beschadigd of verweerd is, hoef je niet de hele kozijnen te vervangen. Een nieuwe wrap geeft ze een frisse uitstraling en maakt ze weer als nieuw. Ook aluminium kozijnen kunnen na verloop van tijd hun glans verliezen of kleine beschadigingen oplopen. Wrapping biedt ook hier een uitstekende oplossing om ze nieuw leven in te blazen en hun uiterlijk te verbeteren.

Ga voor een nieuwe look

Kunststof en aluminium kozijnen gaan lang mee, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt gezien de hoge vervangingskosten. Echter, met veranderende trends wil je misschien na enige tijd de kleur of stijl van je kozijnen aanpassen terwijl ze nog in goede staat zijn. Wil je je huis of kantoor een nieuwe uitstraling geven? Kiezen voor het wrappen van je kozijnen biedt een betaalbare manier om ze te vernieuwen zonder de noodzaak van volledige vervanging, waarbij je uit diverse afwerkingen en kleuren kunt kiezen.

Tijd voor nieuwe kozijnen?

Hoewel kozijn wrappen een voordelige en eenvoudige oplossing biedt, zijn er situaties waarin het aanschaffen van nieuwe kozijnen de betere keuze is. Als je kozijnen erg verouderd zijn of ernstige beschadigingen vertonen, en reparatie economisch onverstandig is, kun je beter kiezen voor vervanging. Dit geldt ook als de isolatiewaarde van het huidige glas te wensen overlaat; nieuwe kozijnen met modern glas kunnen aanzienlijk bijdragen aan de energie-efficiëntie van je woning.

Kosten van kozijnen wrappen

Kozijn wrappen is een kosteneffectieve methode voor het vernieuwen van kozijnen. De kosten van kozijnfolie variëren afhankelijk van de kleur, afwerking, en het merk van de folie. Omdat het wrappen snel gedaan is, zijn ook de montagekosten meestal lager dan bij andere renovaties.

Type folies

Folies met een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking zijn over het algemeen voordelig. Daarnaast zijn er speciale folies, zoals die met een houtnerf voor een authentieke houtlook, of metaalachtige wraps. 

in 3 stappen nieuw gewrapte kozijnen

Prijsindicatie

Ben je toe aan een vernieuwing van je kozijnen? Stuur ons een of meerdere foto’s waarop je kozijnen duidelijk zichtbaar zijn. Aan de hand daarvan geven we je een eerste prijsindicatie. Zo heb je direct een helder beeld van wat de financiële investering ongeveer zal zijn!

Ook krijg je de mogelijkheid om samples in de webshop te kiezen die we kosteloos (max. 3 stuks) opsturen. 

Definitieve offerte

Als de prijsindicatie bevalt dan verzoeken we je om de benodigde maatvoeringen aan te leveren. In overleg stemmen we ook af welke folie we gaan gebruiken.

Aan de hand van deze informatie ontvang je een definitieve offerte.

Laten we plakken!

Ben jij helemaal enthousiast over de folie die we gaan gebruiken, valt de offerte binnen jouw budget en kun je niet wachten tot de boost van jouw kozijnen compleet is? Dan plannen we zo snel mogelijk de montage in!

We bekijken samen wat voor beide kanten een werkzame termijn is. Heb je bijvoorbeeld nog andere verbouwplannen? Geef het aan! We denken erg graag mee om dit allemaal zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

keuze uit 200+ kozijnwraps

Ben jij ervan overtuigd dat jouw kozijnen een tweede leven verdienen, maar weet je nog niet goed welke folie het beste tot zijn recht komt? Of wil je alvast wat verschillende folies bekijken voordat je een adviesgesprek hebt? Geen zorgen!

Bestel eenvoudig samples van de verschillende folies binnen ons assortiment welke jou het meeste aanspreken. 

Geven wij jouw kozijnen een boost? Dan brengen we de kosten voor de samples in mindering op de eindfactuur. Wel ontvangen we de samples graag retour. Zo kunnen we deze weer hergebruiken voor de volgende renovatie. Wel zo duurzaam, toch?

Ervaringen van klanten

Bekijk welke kozijnen we voor klanten hebben gewrapt.

Ruim 200 tevreden klanten

Karin SweepKarin Sweep
18:47 25 Jan 23
Recently had our counter top covered by Doorplakkers. Amazing experience. It's super tight. All ugly corners are neatly concealed and the seam in the corner is invisible. All contacts around it went perfectly. Quick responses and we think along with your wishes. I can wholeheartedly recommend Doorstickers.
cees van den akkercees van den akker
17:39 20 Mar 23
Met Youri is het prettig zaken doen, duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan en een eerste indicatie die qua prijs niet tegen viel. Afspraak gemaakt voor doorspreken van wat we willen en een definitieve offerte die nog eens lager uit viel ook. Hij komt zijn afspraken exact na en is flexibel in uitvoering. Dit is een vertrouwd adres en heb al meerdere kennis/familie doorgestuurd!!
MyBlox 0316MyBlox 0316
14:27 14 Mar 23
Alleen maar lof!! Youri reageerde meteen op ons eerste appje en nog diezelfde dag ontvingen we een prijsindicatie. Tijdens de kennismaking dacht hij goed mee en kregen we duidelijk advies vanuit zijn ruime werkervaring. Gisteren kreeg onze keuken in één dag een make-over en het resultaat is absoluut boven verwachting...echt een wow effect!Youri is rustig en bescheiden (al heeft hij alle reden om naast zijn schoenen te gaan lopen) Hij is goed bereikbaar, komt zijn afspraken na en levert fantastisch werk!
Raymond ValkRaymond Valk
15:15 24 Jan 23
Afgelopen week onze keuken laten wrappen door Youri, Na het eerste gesprek waren wij direct enthousiast, zowel door het mee denken en het aandragen van oplossingen de kwaliteit van de folie en ook niet geheel onbelangrijk de bereikbaarheid van Youri. Wij zijn dan ook zeer te spreken over werkwijze en de kwaliteit van youri en zijn collega.Mocht u van plan zijn uw keuken te laten wrappen dan beveel ik doorplakkers zeker aan,Youri nogmaals dank, we krijgen alleen maar complimenten hoe strak het er allemaal uitziet.Raymond en Anthonette.
Heidi van OssHeidi van Oss
15:30 23 Dec 22
Doorplakkers heeft onze keuken boven verwachting getransformeerd naar een prachtige hedendaagse, sfeervolle keuken. Het resultaat is verbluffend. Daarnaast zijn ze erg vriendelijk en meedenkend. Ze ruimen alles zelf netjes op, dus je hebt er geen omkijken naar. Ik raad doorplakkers echt aan. Ze krijgen van mij een dikke 10.
Hetty BoschHetty Bosch
09:18 01 Dec 22
Gisteren onze keuken en badkamermeubel door Doorplakkers laten wrappen. Het ziet er geweldig uit! De kastjes waren nog prima, maar de deurtjes waren verkleurd. Geen nieuwe keuken en toch voor jaren weer klaar. Youri is heel erg serieus, correct, komt zijn afspraken na, heeft uitstekende kwaliteit folie in heel veel kleuren en structuren, vraagt een eerlijke prijs, en het allerbelangrijkste: hij levert fantastisch werk. Hij is pas tevreden als de klant dat is. Dank je wel Doorp(l)akker Youri!!
js_loader

Klaar om jouw interieur te upgraden?